ادویه ها نه تنها طعم غذا را بهبود می بخشند، بلکه منبع خوبی از پودر کاری هندی ویتامین های B و C، آهن، کلسیم و سایر آنتی اکسیدان ها هستند.
ادویه هایی که از قسمت های مختلف گیاهان مانند جوانه، پوست، ریشه، گل و میوه ها گرفته می شود.
ادویه جات در بسیاری از صنایع پزشکی مانند لوازم آرایشی، دارویی و معطر به عنوان عطرسازی استفاده می شود.
طعمهای مختلف آشپزخانه هندی به صراحت در برابر انتروکوکهایی که دارای دستگاههای ارثی است.
مختلف از متغیرهای مضر هستند، پودر کاری مشهد در برابر انزوای بالینی ایمن چند دارویی است.
هفت نوع از طعمدهندهها و گیاهان هندی در آسیاب پودر کاری گل ها عبارتاند از: Cuminum cyminum (زیره)، Trigonellafoenum graecum (شنبلیله)، Cinnamomum zeylanicum (دارچین)، Elettaria Cardamomum Maton (هل)، Syzygium aromaticum (میخک)، و Curcumin زردچوبه است.
کنسانتره اتانولی خشن دارچین، میخک، زردچوبه، هل و زیره نشان دهنده حرکت ضدباکتریایی حیاتی در برابر تمام قطع های بالینی انتروکوک است.
گزارش شده است که ادویه های هندی طیف گسترده ای از خواص فیزیولوژیکی و دارویی را نشان می دهند که اثرات مفیدی برای ارتقای سلامت محافظت برای بیماری های مزمن مختلف ایجاد می کند.
ادویه های هندی به عنوان یک بیوتراپی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه با ادویه های خاصی مانند دارچین و کورکومین که در کنترل سیستم ایمنی و درمان ضد میکروبی دخیل هستند، اهمیت یافته است.
نشان داده شده است که دارچین سطح انسولین را تنظیم می کند.
دنیای آشپزی بدون طعم بی اثر خواهد بود طعمها، مشابه گیاهان ارگانیک شریک زندگیشان، طعم، سایه و طعم متفاوتی را به مواد غذایی مختلف در سراسر جهان میبخشند.
آنها همچنین گروه بزرگی از مواد مغذی گیاهی باورنکردنی را ارائه پودر زردچوبه هندی می دهند.
پودر زردچوبه هندی که می توانند رفاه انسان را ارتقا دهند.
در حالی که طعمهای آشپزی از سالها پیش برای مزایای مختلف سلامتی خود مورد استفاده قرار میگرفتند، تحقیقات گستردهای در دو دهه اخیر این گزینه را داشته است تا مناظر فکرهای ماورایی پوشیده شده در درون آنها را بررسی و روشن کند.
- منابع:
- تبلیغات: