گلهای گل رز گل رز قرمز طبیعی (Rosa ×damascena) و چندین گونه دیگر منبع عطار گل رز مورد استفاده در عطرها هستند. بسیاری از گونه ها، به ویژه رز روگوزا (R. rugosa)، گل رز خوراکی تولید می کنند که منبع غنی ویتامین C است و گاهی اوقات در کنسروها استفاده می شود.
چندین کلاس اصلی گل رز مشکی باغی وجود دارد. شناختهشدهترین و محبوبترین دسته گل رز، گل رز هیبریدی چای است که بیشتر گل رزهایی را تشکیل میدهد که در گلخانهها و باغها رشد میکنند و در مغازههای گل فروشی به فروش میرسند.
رزهای پلیانتا دسته ای از رزهای بسیار مقاوم هستند که دسته های انبوهی از شکوفه های ریز تولید می کنند گل رز فلوریبوندا هیبریدهای مقاومی هستند که از تلاقی چای هیبریدی با پلی آنتاس به دست می آیند.
گل هلندی قرمز فلورا هیبریدهای نسبتا جدیدی هستند که از تلاقی چای های هیبریدی و گل رز فلوریبوندا حاصل می شوند.
از دیگر کلاسهای رزهای مدرن میتوان به رزهای کوهنوردی اشاره کرد که ساقههای باریک آنها را میتوان برای بالا رفتن از تراسها آموزش داد.
چای های ترکیبی از تلاقی گل رز هلندی سفید چای اغلب شکوفا شده اما شکننده با رزهای دائمی هیبریدی قوی حاصل می شود.
دمنوش های هیبریدی محبوبیت زیادی به دست آوردند تا اینکه در اوایل قرن بیستم جایگزین چای های هیبریدی شدند.
- منابع:
- تبلیغات: