ویژگی های مربوط به تکثیر گیاه زعفران در صنایع کشاورزی مناطق مختلف!

جنبه های زعفران کورموس پیازی و گلهایی با کلاله نشان داده شده است.

حکاکی مربوط به تصویری از یک تخته گیاه شناسی است (تصویر از Pierre-Oscar Reveil. Le règne vegétal, Flore médicale, L. Guérin, Paris, 1864-1871).

تکثیر زعفران رویشی است هر کورموس پس از گل دهی زعفران مصطفوی شیراز منحط می شود و در قسمت بالایی خود چندین بنه کوچک به دنیا می آورد.

زعفران در پاییز گل می دهد و تعداد گل آن از 4 تا 12 گل در پیاز متغیر است.

هر گل دارای سه مادگی زرد با سه کلاله قرمز متمایل به نارنجی است که بوی معطر قوی می دهد اینها کلاله هایی هستند که زعفران را تامین می کنند.

از آنجایی که زعفران گیاهی عقیم است، تداوم آن نیازمند مداخله ای زعفران پوشال مشهد برای حمایت از تکثیر آن است.

زعفران

بنابراین کشت زعفران تقریباً کاملاً به انسان وابسته می باشد و این یک فرهنگ ظریف است که نیاز به یک آزمایش خوب طراحی شده و شرایط خاص دارد.

Crocus sativus L. قدردان نور خورشید است و از سرما زعفران ایران  (کمتر از 15 درجه سانتیگراد) می ترسد خاک باید آهکی یا رسی با PH بین 6 تا 7 باشد.

بزرگترین دشمن زعفران حیوانات خاص (گراز وحشی، جوندگان و غیره) و برخی قارچ ها هستند نگهداری از مزرعه زعفران نیازمند هوشیاری و تلاش قابل توجهی است.

در حال حاضر روش‌های جدیدی برای کشت زعفران، زعفران ممتاز قائنات در حال آزمایش است که امکان کاهش هزینه‌های آن و کاهش تقلب ناشی از تقاضای تجاری بالا را فراهم می‌کند.

 این روش های جدید با تغییرات آب و هوایی و مبارزه با تهاجم عوامل بیماری زا نیز توجیه می شوند.
 برخی از تولیدکنندگان به روش های هیدروپونی یا سایر روش های کشت در فضای داخلی کشت بافت روی تکیه گاه مصنوعی به غیر از خاک راه اندازی کرده اند.
 با این حال، پیامدهای این روش‌های جدید کشت بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی زعفران عموماً به‌خوبی شناخته شده نیست.
اما انتخاب آزمایشگاهی گیاهانی که سطوح بالایی از ترکیبات فعال زیستی را تولید می‌کنند، می‌تواند چشم‌انداز جدیدی را در تغذیه و توسعه فرمول‌های جدید بگشاید.
حاوی مواد فعال زعفران (مانند ریزپوشانی یا نانوکپسولاسیون است.
  • منابع:
    1. Saffron (Crocus sativus L.): A Source of Nutrients for Health
  • تبلیغات: 
    1. استفاده از عروسک در میدان مسابقه دوندگی
    2. تنها مسگر زن شناخته شده که ظروف مسی می سازد
    3. ماهی آکواریومی پیدا شده است که ۱۰۰ سال سن دارد!
    4. با استفاده از این محصولات هرگز بیمار نمی شوید