مهندسی با رب گوجه روژین امروز نقشه ساختمانی کشید

رب گوجه روژین امروز به ظروف اضافه می‌شود تا طعمی تند، به‌ویژه طعم طبیعی اومامی که در گوجه‌فرنگی وجود دارد، بدهد. نمونه‌هایی از غذاهایی که معمولاً در آنها رب گوجه‌فرنگی استفاده می‌شود عبارتند از سس پاستا، سوپ و گوشت سرخ شده.

رب معمولاً در اوایل فرآیند پخت و پز اضافه می شود و برای رسیدن به کاراملی شدن تفت داده می شود. بر اساس شرایط ساخت، رب می تواند پایه ای برای تهیه سس کچاپ یا آب گوجه فرنگی بازسازی شده باشد:

استراحت داغ: تا حدود 100 درجه سانتیگراد (212 درجه فارنهایت) گرم می شود، پکتین حفظ می شود، خمیر غلیظ تر است و می توان از آن برای سس کچاپ استفاده کرد.

رب گوجه فرنگی

استراحت گرم: تا حدود 79 درجه سانتیگراد (174 درجه فارنهایت) گرم می شود، رنگ حفظ نمی شود اما طعم آن حفظ می شود
سرمایش: تا حدود 66 درجه سانتیگراد (151 درجه فارنهایت) گرم می شود، رنگ و طعم آن حفظ می شود، بنابراین می توان آن را به آبمیوه تبدیل کرد.

اگر عاشق غذاهای تند مانند سس یکشنبه با پاستا، موساکای دلچسب یونانی یا carne guisada هستید، می‌دانید که رب گوجه‌فرنگی همان ماده‌ای است که طعم لطیفی را به هر وعده غذایی اضافه می‌کند حتی اگر فقط مقدار کمی از آن استفاده کنید.

می‌توانید رب گوجه‌فرنگی باکیفیت را در یک لوله بزرگ، شیشه‌های متوسط و البته در قوطی‌ها پیدا کنید و همچنین می‌توانید رب گوجه‌فرنگی خانگی درست کنید.

با این حال اگر مانند بسیاری از افراد هستید و متخصص گوجه فرنگی نیستید، ممکن است سؤالاتی مانندرب گوجه فرنگی چیست؟در اینجا همه چیزهایی است که می خواهید در مورد این لوازم اصلی آشپزخانه بدانید.

ما 16 مارک رب گوجه فرنگی را امتحان کردیم و به نتایج شگفت انگیزی رسیدیم. رب گوجه فرنگی یک سس گوجه فرنگی بسیار غلیظ و غلیظ است که از گوجه فرنگی هایی تهیه می شود که ساعت ها پخته شده تا محتوای آب آن استخراج شود.

دانه ها و پوست این گوجه فرنگی ها صاف می شوند و مایع باقی مانده بیشتر پخته می شود تا به یک سس بسیار چسبناک تبدیل شود. مخلوط آنقدر غلیظ و غلیظ می شود که دیگر قابل ریختن نیست.