چیزی که از هسته زردآلو در بازار امروز بیرون می آید و شبیه بادام است، دانه زردآلو است که برای جوانه زدن استفاده می شود. باید هر از چند گاهی این دانه را با قرار دادن بین دستمال مرطوب مرطوب کنید.
هنگام انجام فرآیند جوانه زنی هسته زردآلو، مراقب باشید در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید. سپس می توانید بذر زردآلو جوانه زده را در زمین بکارید.
زردآلو کجا رشد می کند؟ ترکیه رتبه اول تولید زردآلو تازه را در جهان دارد. زردآلو در بسیاری از استان ها مانند مالاتیا، الازیگ، ارزنجان، قارص، مرسین و آنتالیا کشت می شود. محتوای کالری زردآلو چقدر است؟
میزان کالری زردآلو، محبوب ترین دوست رژیم ها، بسیار کم است. 1 زردآلو حدود 14-17 کالری است. 100 گرم زردآلو حدود 50-48 کالری دارد. زردآلو که حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است با خاصیت سیر کنندگی و کالری کمش برای میان وعده ها ضروری است.
در واقع، یکی از درختان میوه ای است که می تواند به طور طبیعی و اغلب به تنهایی رشد کند. می توانید با زردآلو که با شهر مالاتیا شناخته می شود مارمالاد، مربا و کمپوت خوشمزه تهیه کنید و یا بعد از برداشتن دانه ها آن را خشک کنید و خشک شده آن را در طول زمستان مصرف کنید.
چه خشک و چه تازه، این میوه خوشمزه را که فواید زیادی دارد از برنامه غذایی روزانه خود غافل نشوید. زردآلو چه فوایدی دارد؟
منبع مهمی از ویتامین های A، B، C و P است.
زردآلو سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن است که به تقویت سلامت قلب کمک می کند. در رفع مشکلات گوارشی مانند یبوست موثر است.
زردآلو، میوه ای سرشار از کلسیم، به تقویت استخوان ها کمک می کند. به دلیل داشتن آهن برای کم خونی مفید است. نقش موثری در کاهش سنگ های تشکیل شده در کلیه ها دارد.
چند زردآلو در روز باید خورد؟ این میوه که در هر 100 گرم آن 48 کالری دارد باید در مصرف متعادل باشد. معلوم است که اگر به شکل خشک 1 کاسه میوه تازه مصرف شود این نسبت باید نصف کاسه باشد.
مهم این است که روزانه بیش از 4 عدد زردآلو خشک مصرف نکنید که می تواند منبع انرژی خوبی به خصوص برای ورزشکاران باشد. به بیماران دیابتی توصیه می شود زردآلو تازه بخورند. اگر دیابت دارید، بدون مشورت با پزشک زردآلو نخورید.