خمیر کوکی خوراکی خوردن خمیر شیرینی خام بی خطر است مگر اینکه حاوی مواد غیر خام باشد. برای خمیر کوکی خوراکی، دستوری را انتخاب کنید که تخم مرغ، آرد خام یا هر ماده خام دیگری را که خطری برای سلامتی دارد حذف کند و از آرد تست شده خمیر پیتزا افزودن آرد سوخاری کیلویی برشته شده به خمیر پیتزا به ایجاد مجدد طعم پوسته پیتزای پخته شده در فر کمک می کند. همچنین بافت نرمی به خمیر پیتزا می دهد.
روکس استفاده از آرد برشته شده برای درست کردن روکس مخلوطی که از آرد و چربی برابر است (مانند کره بدون نمک یا روغن زیتون)فرآیند پخت و پز را تسریع می کند.
به طور معمول، شما یک روکس را با پختن تدریجی طعم آرد خام آماده می کنید. هر چه روکس بیشتر بپزد، قدرت غلیظ شدن آن کمتر است، بنابراین استفاده از آرد سوخاری در روکس می تواند زمان پخت را کوتاه کند و توانایی غلیظ شدن مخلوط را حفظ کند.
یادآوریهای مکرر آرد شروع به این میکند که بخش مورد علاقه همه در تهیه شیرینی (لیسیدن تمیز کردن کاسه) خطرناک به نظر برسد.
با این حال اگر قبل از استفاده از آرد خود در دستور پخت خود زمان بگذارید و آن را برشته کنید، نه تنها باکتری های ماندگار مانند E. coli را از بین می برید بلکه طعم آجیلی خوشمزه ای را نیز از فرآیند برشته کردن به کوکی های خود اضافه می کنید.
همانطور که FDA به دلیل آلودگی بالقوه E. coli یادآوری آرد جنرال میلز را گسترش می دهد، مصرف کنندگان باید از موادی که در پخت و پز روزمره استفاده می کنند آگاه باشند.
آرد معمولاً پس از تحمل حرارت زیاد (یعنی پخته شدن در فر) مصرف می شود، بنابراین در آن نقطه، تمام باکتری های بالقوه مضر از بین رفته اند. با این حال اگر خمیر شیرینی خام مصرف می کنید، اینطور نیست دروغ نگویید، همه ما این کار را می کنیم .
کشیدن کمی خمیر از ته کاسه در هنگام پخت کلوچه یا سایر خوراکیها تقریباً طبیعت دوم است. بارها و بارها به ما گفته شده است که این یک عمل ناامن است زیرا سالمونلای بالقوه ناشی از تخم مرغ خام است. اکنون ما نه تنها باید نگران تخم مرغ خام باشیم، بلکه باید نگران آرد بالقوه آلوده نیز باشیم.